Glass Servis | Auto stakla Ivanić – Bijeljina

Auto stakla Ivanić – predstavlja jedinstven servis za prodaju i ugradnju auto stakla u Bosni i Hercegovini, koji vrši brzu i kvalitetnu popravku i zamjenu auto-stakala na svim tipovima vozila. Osnovne usluge firme su: popravka oštećenja na staklima, zamjena i zatamnjivanje stakla, maloprodaja i veleprodaja originalnih auto-stakala i prateće opreme, zamjena stakala retrovizora (lijepljenjem).

Sve pomenute usluge mogu se obaviti izlaskom naših radnika na teren. Za vozila teretnog programa nudimo niz mogućnosti, posebno za one koji se nalaze na putevima i kojima je brzina zamjene auto stakala i pristupačna cijena od vitalnog značaja. Veliki asortiman auto-stakala renomiranih evropskih proizvođača, vrhunska usluga i montaža auto stakala koju odlikuje brzina, kvalitet i profesionalnost, razlozi su što su najbolje srpske putničke firme i transportna preduzeća naši redovni klijenti.

Auto stakla Ivanić je kompanija koja redovno prati svjetske standarde u pogledu kvaliteta i komunikacije sa kupcima. Auto stakla Ivanić imaju dugogodišnju saradnju sa najvećim renomiranim svjetskim proizvođačima i dilerima auto stakla (Sekurit Saint Gobain, Pilkington, NordGlass, Guardian Automotive, AGC Automotive, Splintex, HS, PMA Tools, ICOR Belgium SA) , koja im obezbjeđuje poziciju lidera na tržištu  regiona u pogledu kvaliteta, najvećeg lagera auto stakla, najbolje cijene auto stakla i brzine ugradnje.

Auto stakla su jedan od najvažnijih segmenata bezbjednosti Vašeg vozila, te je stoga jako važno da prilikom kupovine obratite pažnju koje staklo odabrani prodavac prodaje, da li posjeduje originalna auto stakla koja se koriste za prvu ugradnju i naravno da nisu nikako kineska (koja po mnogo čemu nisu preporučljiva iz bezbjednosnih razloga jer mogu ugroziti Vaš život prilikom saobraćajnih nezgoda).

Reparacija – Popravka Auto stakla je važan segment u oblasti auto stakala koji obezbjeđuje popravku auto stakla kada nastanu manja oštećenja. Uz veliku uštedu Vašem staklu se vraćaju originalne performanse i ne morate mjenjati auto staklo.

Kada se na auto staklu pojave manja oštećenja, van vidnog polja vozača, moguće je izvršiti reparaciju auto stakla. Važno je oštećenu površinu zaštititi od prljanja i nečistoća (selotejp trakom ili samolepljivom naljepnicom), i u što kraćem roku kontaktirati naš servis kako biste zakazali popravku auto stakla.

Oštećenje na auto staklu se lako može proširiti, pa ukoliko dugo budete čekali reparacija više neće biti moguća, već ćete morati auto staklo zameniti novim. Vremenski uslovi I nepovoljni uticaji poput kiše, snega, vetra, sunca, mogu imati uticaj na širenje naprsline auto stakla, pa je neophodno što pre je zaštititi.

Reparacija vetrobranskog auto stakla moguća je u svim vremenskim prilikama I tokom svih godišnjih doba. Kvalitetno urađena reparacija auto stakla Vašem vozilu odnosno vetrobranu vraća sve performanse koje posjeduje novo originalno auto staklo, a trajnost je istovjetna I zagarantovana.

Proces reparacije je mnogo kraći i povoljniji od zamjene auto stakla. Trajanje reparacije auto stakla je oko 30 minuta.

Auto stakla Ivanić je za Srbiju, Crnu Goru, BiH i Makedoniju, zastupnik i distributer brenda Wizziq – najsavremenijeg sistema za reparaciju / popravku auto stakla, koji je lider u proizvodnji uređaja i alata za reparaciju auto stakla.

Popravka auto stakla se može uraditi u našem servisu u Bijeljini, a po zahtjevu naša terenska ekipa Vas može posjetiti i na licu mjesta uraditi popravku auto stakla ukoliko je moguće, a ako nije onda uraditi zamjenu auto stakla.

Radi Vaše bezbjednosti posjetite naš servis, gde ćete dobiti besplatan prijegled oštećenja auto stakla I savet za rješavanje problema.