Reparacija / Popravka auto stakla

Reparacija auto stakla

Reparacija – Popravka Auto stakla. Kada se na auto staklu pojave manja oštećenja, van vidnog polja vozača, moguće je izvršiti reparaciju auto stakla. Važno je oštećenu površinu zaštititi od prljanja I nečistoća (selotejp trakom ili samolepljivom naljepnicom), I u što kraćem roku kontaktirati naš servis kako biste zakazali popravku auto stakla.

Oštećenje na auto staklu se lako može proširiti, pa ukoliko dugo budete čekali reparacija više neće biti moguća, već ćete morati auto staklo zameniti novim. Vremenski uslovi I nepovoljni uticaji poput kiše, snega, vetra, sunca, mogu imati uticaj na širenje naprsline auto stakla, pa je neophodno što pre je zaštititi.

Reparacija vetrobranskog auto stakla moguća je u svim vremenskim prilikama I tokom svih godišnjih doba. Kvalitetno urađena reparacija auto stakla Vašem vozilu odnosno vetrobranu vraća sve performanse koje posjeduje novo originalno auto staklo, a trajnost je istovjetna I zagarantovana.

Proces reparacije je mnogo kraći i povoljniji od zamjene auto stakla. Trajanje reparacije auto stakla je oko 30 minuta.

Auto stakla Ivanić je za Srbiju, Crnu Goru, BiH i Makedoniju, zastupnik I distributer brenda Wizziq – najsavremenijeg sistema za reparaciju / popravku auto stakla, koji je lider u proizvodnji uređaja i alata za reparaciju auto stakla.

Popravka auto stakla se može uraditi u našem servisu u Bijeljini, a po zahtjevu naša terenska ekipa Vas može posjetiti i na licu mjesta uraditi popravku auto stakla ukoliko je moguće, a ako nije onda uraditi zamjenu auto stakla.

Radi Vaše bezbjednosti posjetite naš servis, gde ćete dobiti besplatan prijegled oštećenja auto stakla I savet za rješavanje problema.

Reparacija - Popravka auto stakla