Zatamnjivanje auto-stakla

Auto-folije za zatamnjivanje će unutrašnjosti Vašeg automobila pružiti svežinu, povećanu bezbednost, komfor i veće uživanje tokom vožnje. Prilikom proizvodnje folija za zatamnjivanje, vodilo se računa o estetskom izgledu automobila, ali i o zaštiti koju folija pruža protiv snažnih toplotnih sunčevih zraka. Folija za zatamnjivanjeautomobila umanjuje mogućnost eventualnih automobilskih nesreća, kao i provala. Folije za zatamnjivanje vrše filtriranje topline sunčevih zraka, istovremeno propuštaju svetlost koja omogućava pregledniju, jasniju i komforniju vožnju.

U okviru servisa Auto stakla Ivanić u Beogradu, Zemunu i Novom Sadu, vrši se zatamnjivanje auto stakala najkvalitetnijim US folijama na tržištu, čime se, pored dugogodišnjeg iskustva u poznavanju i radu sa staklom, obezbedjuje dugotrajnost i kvalitet zatamnjivanja automobila.

Auto stakla Ivanić Vam prilikom zatamnjivanja stakla, pružaju sve važne informacije u vezi sa zakonskim ograničenjima (dozvoljenim procentom zatamnjivanja), kao i mogućnostima korišćenja specijalne Stopsol providne folije koja sprečava UV zračenje i zagrevanje unutrašnjosti vozila. AS Ivanić će Vam pomoći da izbegnete moguće neprijatnosti, a da pritom sebi i svojoj porodici priuštite udobniju vožnju.