autoglasivanicbn@gmail.com +387 55 255 136

Usluge / Cjenovnik

usluge-auto-stakla-ivanic

USLUGE ZAMJENE AUTO STAKLA, REPARACIJA I ZATAMNJIVANJE AUTO STAKLA

Auto-stakla Ivanić – jedinstven servis za ugradnju auto-stakla u Bosni i Hercegovini, koji vrši brzu i kvalitetnu popravku i zamjenu auto-stakala na svim tipovima vozila.

Osnovne usluge firme su:

  • popravka (reparacija) oštećenja na staklima;
  • zamjena i zatamnjivanje auto stakla;
  • maloprodaja i veleprodaja originalnih auto-stakala i prateće opreme;
  • zamjena stakala retrovizora (Lijepljenjem).

Sve pomenute usluge mogu se obaviti izlaskom naših radnika na teren. Na sve usluge i proizvode Auto-stakla Ivanić daju garanciju. Za vozila teretnog programa nudimo niz mogućnosti, posebno za one koji se nalaze na putevima i kojima je brzina zamjene auto-stakala i pristupačna cijena od vitalnog značaja.

Cjenovnik auto stakla 

Za informacije o cijeni auto stakla i uslugama reparacije odnosno popravke auto stakla pozovite Auto stakla Ivanić. Putem telefona dobićete preciznu cijenu auto stakla za Vaš model vozila.

Cijene za prijednja, bočna ili zadnja auto stakla (cijena šoferšajbne, bočnog i zadnjeg auto stakla)

Oštećeno prijednje, zadnje ili bočno auto staklo mora da se zamjeni, samo ukoliko reparaciju odnosno popravku nije moguće uraditi jer je oštećenje veliko.

Ukoliko su Vaša auto stakla osigurana, potrebno je prvo da napravite zapisnik u najbližoj filijali Vaše osiguravajuće kompanije. Potom posjetite najbliži servis Auto stakla Ivanić,  Vaša osiguravajuća kompanija pokriva štetu umesto Vas.

Za više informacije pozovite nas i informišite se o uslovima i cijeni zamjene auto stakla za Vaš automobil.